Ne keto dite te ftohta me bore, TKOB ju sjell njera pas tjetres alternativat me te mira per te kaluar ditet tuaja.

2 dhe 3 Mars – Ora 19:00 me baletin “Monger” ne teatrin “Andon Zako Cajupi” – Korce.

9 Mars – Ora 19:00 Opera Soul me Korin e TKOB ne Muzeun Historik Kombetar.

15 Mars – Ora 19:00 koncerti me kenge dhe muzike tradicionale greke dhe shqiptare “Bridges of musical tradion” ne Qendren Kulturore te Katedrales Orthodhokse.

16 Mars – Ora 19:00 koncerti me kenge dhe muzike tradicionale greke dhe shqiptare “Bridges of musical tradion” ne teatrin “Petro Marko” ne Vlore.

31 Mars dhe 1,2,3 Prill – Ora 19:00 opereta “Die Fledermaus” ne Pallatin e Kongreseve.

Cdo jave ne shkollat e Tiranes me formacionet orkestrale, trupen e baletit dhe korin e TKOB per programin “Edukimi permes artit”

Teatri i te gjitheve per te gjithe, i cili nuk di te ndalet.

Shih në Facebook

Në këto ditë të ftohta me borë, TKOB ju sjell njera pas tjetrës alternativat më të mira për të kaluar ditët tuaja