Të Ndryshme

« 2 of 3 »

Baleti Giselle

Baleti Coppelia

Baleti Impact&Table

Opera La Boheme

Opera Traviata

Opera Le Villi

Opera Toska

Orfeo dhe Euridice

Suor Angelica

Gianni Schicchi

Ansambli Popullor, Jehona e Viteve

Koncert Simfonik ,Gustav Mahler Simfonia Nr.1