GSH.AL- Teatri i Operës, projekt me “La Scala-n”

 

Drejtoresha e Përgjithshme e Akademise “La Scala”, Luisa Vinci dhe ekipi i saj vizitojnë Teatrin Kombëtar te Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor.

Më poshtë disa nga link -et e mediave që pasqyruan këtë takim.

Shih në Facebook

Drejtoresha e Përgjithshme e Akademisë së Teatrit “La Scala” Luisa Vinci dhe ekipi i saj vizitojnë për herë të parë Teatrin Kombëtar të Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor

Shih në Facebook

Ora News – TOB bashkëpunim me La Scala: Marrëveshja për përgatitjen e teatrit modern

sot.com.al- Drejtoresha e akademisë së teatrit “La Scala”, në Tiranë për TOB

Drejtoresha e Përgjithshme e Akademisë së Teatrit “La Scala” Luisa Vinci dhe ekipi i saj vizitojnë për herë të parë Teatrin Kombëtar të Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor.

Më poshtë disa nga mediat që pasqyruan këtë takim.

Shih në Facebook

 

Mediat për takimin midis TKOBAP dhe përfaqësuesve të Teatro alla Scala