sot.com.al -Ansambli Popullor mbyll sezonin artistik me koncert në shesh, në skenë dhe Merita Halili

Shqipëria flet për “Opera Open Air”

Ansambli Popullor koncert në sheshin “Skënderbej”

Shih në Facebook

https://www.youtube.com/watch?v=V6X6lOG5jWg

ABC NEWS- Koncerti i Merita Halilit | ABC NEWS

Shqipëria flet për “Opera Open Air”

Ansambli Popullor koncert në sheshin “Skënderbej”

Shih në Facebook

koha.net -Rikthimi i Merita Halilit, koncert i hapur në “Skënderbej”

Shqipëria flet për “Opera Open Air”

Ansambli Popullor koncert në sheshin “Skënderbej”.

Shih në Facebook

Mediat për Koncertin e Ansamblit në sheshin “Skënderbej”