trtkkorc1 korc2 korc3

Opera ON TOUR
4 dhe 5 nentor ora 19:00
“La Traviata” ne “Parisin e vogel”

Kryevepra e Verdit, “La Traviata” na sjell ne Korcen e bukur te kultures. Ne teatrin “Andon Zako Cajupi” shfaqja fillon pas pak, ne oren 19:00.

Jemi te lumtur qe biletat jane shitur qe tre dite me pare dhe publiku artedashes i Korces do te mbushe pas pak skenen e teatrit, te qytetit te tyre.

Falenderojme Bashkine Korce qe beri te mundur kete event per qytetaret e tyre, teatrin “Andon Zako Cajupi”, mikepritja e te cilit ndjehet sapo hedh hapin e pare ne koridoret e tij, e na shoqeron derisa ngjitemi ne skene.

Falenderimi me i madh i takon publikut, qytetareve Korcare, qe te etur gjithmone per kulture ka blere te gjitha biletat per te dyja netet e shfaqjes.

“La Traviata” ne Korce, ne Parisin e vogel te Shqiperise, pas pak….

Shih në Facebook
trk1 trk2

#Opera #ONTOUR
#LaTraviata ne 4 dhe 5 nentor ne teatrin “Andon Zako Cajupi”, Korce – ora 19:00.

#LaTraviata hapi siparin ne teatrin “Andon Zako Cajupi” ne Korce. Publiku ka mbushur sallen e teatrit te ri dhe duartrokitjet shperthyen qe ne preludin e aktit te pare.

#LaTraviata ne Korce mundesohet me mbeshtetjen e Bashkise Korce.

#TKOB falenderon per mbeshtetjen:

Sponsor gjeneral: #ALBtelecom
#RaiffeisenBank
#TeatriAndonZakoCajupi
Media partner ne formatin informativ: #OraNews
#ERGprofesional

Shih në Facebook

trk3

#Opera #ONTOUR
#LaTraviata 4 dhe 5 nentor ne teatrin “Andon Zako Cajupi”, Korce

Giorgo Germont interpretuar nga Ylber Gjini, nuk eshte dakort me dashurine e djalit te tij Alfredo, interpretuar nga Armaldo Kllogjri, dhe kurtizanes Violetta Valeri, interpretuar nga Eva Golemi. Ai i kerkon asaj te ndahet nga djali i tij sepse kjo dashuri rrezikon martesen e vajzes se Germont.

#LaTraviata ne Korce, mundesohet me mbeshtetjen e Bashkise Korce.

#TKOB falenderon per mbeshtetjen:

Sponsor gjeneral: #ALBtelecom
#RaiffeisenBank
#TeatriAndonZakoCajupi
Media partner ne formatin informativ: #OraNews
#ERGprofesional

#natinalopera
#OperaEuropa
#GiuseppeVerdi
#Albania
#clasicmusic

Shih në Facebook

trk4

#Opera #ONTOUR
#LaTraviata 4 dhe 5 nentor ne teatrin “Andon Zako Cajupi”, Korce

Violetta eshte duke vdekur. Jashte degjohet zeri i nje feste, por ajo e ka te pamundur te shkoje. Alfredo vjen duke shkaktuar nje eufori finale, e duket se dhimbja kaloi, iluzioni i fundit para se vdekja ta marre ate pergjithmone.

#LaTraviata ne Korce mundesohet me mbeshtetjen e Bashkise Korce.

#TKOB falenderon per mbeshtetjen:

Sponsor gjeneral: #ALBtelecom
#RaiffeisenBank
#TeatriAndonZakoCajupi
Media partner ne formatin informativ: #OraNews
#ERGprofesional

#natinalopera
#OperaEuropa
#GiuseppeVerdi
#Albania
#clasicmusic

Shih në Facebook

Opera ON TOUR
“La Traviata” ne teatrin “Andon Zako Cajupi” ne Korce

Duartrokitjet e publikut jane ato qe e cojne peshe shpirtin e artistik. Jemi ndjere kaq te perkrahur dhe mbeshtetur nga publiku korcar, i cili si ne naten e pare ashtu dhe te dyten, na mbeshteti pafund. Nivele te shfaqjeve te tilla jane firma e suksesit, e cila na ben te punojme me forte te gjithe bashke, artiste, drejtues dhe administrate, per ti dhuruar publikut shqiptar nivele te larta artistike, te cilat ai di shume mire ti vleresoje.

Faleminderit Korca, faleminderit te gjithe publikut shqiptar.

Shih në Facebook

 

 

“La Traviata” në teatrin “Andon Zako Cajupi” në Korçë, nata e parë