Koordinatori për të drejtën e informimit pranë TKOBAP

Ermal Bajraktari

Email:      ermal.bajraktari@tkob.gov.al

Adresa:     Sheshi Skënderbej , Teatri Kombetar i Operas Baletit dhe Ansamblit Popullor, Kati i III, Tiranë.

Orari:        E Hënë – E Premte — Orari Zyrtar