Po ndodh tani konferenca për shtyp me rastin e 60 vjetorit të krijimit të Ansamblit Popullor…

60 vjet histori – Ansambli Popullor
11 dhe 12 nëntor – ora 19:00
Në Teatrin Kombëtar (në pedonalen përbri Galerisë së Arteve)
KONCERT GALA me pjesëmarrjen e jashtëzakonshme të artistëve ndër vite.

Shih në Facebook

Konferenca për shtyp me rastin e 60 vjetorit të krijimit të Ansamblit Popullor