Po ndodh tani në teatrin “Andon Zako Çajupi” në Korçë, konferenca per shtyp e shfaqjes së baletit “Monger”.

Shih në Facebook

TKOB ON TOUR
Baleti “Monger”
2 dhe 3 mars | Ora 19:00
Teatri “Andon Zako Cajupi” Korce

Ne konferencen e sotme per shtyp Drejtoresha e Pergjithshme e TKOB, Zana Cela u shpreh se:

“Pergjate nje viti tetari i Korces eshte kthyer ne shtepine e dyte te TKOB. Sjellim shfaqjen e katert ne skenen korcare pasi politikat e zvillimit te turizmit kulturore te ketij qyteti krijojne kushte optimale per performancat tona operistike dhe baletit gjithashtu.Pergjate 2018-tes ne do rikthehemi perseri me dy shfaqe te medha operistike sic jane operat Flauti magjik dhe Carmen.

Sot dhe neser ne mbremje ne oren 19:00 ju mirepresim ne teatrin “Andon Zako Cajupi” per nje nga veprat me te mira te baletit kontemporan, e krijuar mjeshterisht nga koreografi me fame boterore Barak Marshall, me titull“Monger”.

#monger
#TKOB
#dance
#teater
#nationalopera
#korce
#operaontour
#RaiffeisenBank

Shih në Facebook

 

Konferenca për shtyp e shfaqjes së baletit “Monger” mbajtur në teatrin “Andon Zako Çajup”