pgj

Filloi prova gjenerale në sallën e Universitetit të Arteve

Opera Histori
Në gjurmët e Artistit të Popullit -Çesk Zadeja

Në bashkëpunim me Universitetin e Arteve
Mjeshtrat e muzikës që ecen në rrugën e nisur nga babai i muzikës shqiptare, Çesk Zadeja.

Sot – ora 19:00, në sallën e Universitetit të Arteve.
Biletat shiten në hollin e Universitetit të Arteve cdo ditë nga ora 09:00-14:00 dhe 16:00-19:00.

Për çdo informacion na kontaktoni në numrin e telefonit 0672417167.

Shih në Facebook

Opera Histori
Në gjurmët e Artistit të Popullit -Çesk Zadeja
Në bashkëpunim me Universitetin e Arteve

Mjeshtrat e muzikës që ecen në rrugën e nisur nga babai i muzikës shqiptare, Çesk Zadeja.
Pas pak fillon shfaqja

Shih në Facebook

kon2kon1

Opera Histori
Në gjurmët e Artistit të Popullit Cesk Zadeja

Mjeshtrat e muzikës që ecen në rrugën e nisur nga babai i muzikës shqiptare, Çesk Zadeja vijnë në një koncert gala me veprat e tyre më të mira

Shih në Facebook

piano

Opera Histori
Në gjurmët e Artistit të Popullit -Çesk Zadeja
Në bashkëpunim me Universitetin e Arteve

Një ndër veprat më të cmuara që kompozitori Cesk Zadeja na la është “Koncert për piano” i cili po interpretohet mjeshterisht nga pianistja Dhurata Lazo dhe orkestra simfonike e TKOB.

Shih në Facebook

kon3 kon4

Opera Histori
Në gjurmët e Artistit të Popullit Cesk Zadeja

Vijojnë emocionet që percjell muzika e bukur shqiptare e krijuar nga kompozitorët, nxënës te mjeshtrit Cesk Zadeja.

Shih në Facebook

 

Opera Histori
Në gjurmët e Artistit të Popullit Çesk Zadeja
Në këtë lumë duartokitjesh përfundon koncerti gala në Universitetin e Arteve me brezat që mjeshtri i madh Cesk Zadeja i rriti artistikisht, për të qenë sot emrat më të mëdhenj të muzikës shqiptare.

Shih në Facebook

Koncerti i 90-vjetorit të Çesk Zadesë në Universitetin e Arteve