kocert 1dhjetor

Në datën 1 Dhjetor 2016, në orën 19.00 në Hollin e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit Pianistja Gaia Sokoli vjen me një koncert recital me pjesë nga Beethoven, Chopin dhe Prokofiev.

Gaia Sokoli ka lindur në Erba. Ajo filloi të luajë në piano në moshën 8 Vjeçare. Në moshën 16 vjecare u diplomua me maksimumin e votate. Ka luajtur me Orkestrën Filharmonike të Bacau-së, Orkestrës Filarmonike të Pozzoli  dhe Orchestrën e Kanës. Ajo ka pasur recitale në Itali (Como, Milano, Pistoia, Forte dei Marmi, etj), Franca, Zvicra, Rumania dhe SHBA, duke luajtur në Carnegie Hall në moshën 13 vjeçare. Ajo ka fituar çmime të 1 në më shumë se 45 Konkurse nocionale dhe internazionale për piano.

Koncert Recital në Piano