P 

   Mars 2017

 

Datë 06 Mars 2017, Ora 19:00

Opera Histori

Koncert vokal- simfonik / Ermir Krantja

Mjeshtrat që themeluan TKOBAP

 Orkestra e TKOB,Dirigjent:E.Krantja

Soliste V. Kamenica, A. Likaj, K. Kacani, E. Kamani, J. Golemi

Opera on-tour- Opera “La Traviata”

Datë 09,10, Shkodër ora 18:00

Datë 12,Elbasan ora 18:00

Datë  15, Fier ora 18:00

Datë  17 Mars 2017 ,Vlore ora 18:00

 

Datë 14 Mars 2017, Ora 11:00

Open air 

Koncert  i Ansamblit Popullor

Në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë.

Trupa e Ansamblit Popullor.

 

Datë 22 Mars 2017, Ora 11:00

Open air

Koncert  i Ansamblit Popullor

Festa e Bektashinjve

Trupa e Ansamblit

 

Datë 26 Mars 2017, Ora 19:00

On-tour

Koncert  i Ansamblit Popullor në Kosovë

Trupa e Ansamblit

 

Prill 2017

Datë 06 Prill  2017, Ora 12 :00

On tour

Koncert i Ansamblit Popullor në Kamzë.

Interpreton : Trupa e Ansamblit Popullor.

 

 

Datë 14,15,16 Prill  2017, Ora  19:00 – Pallati i Kongreseve

Premierë: Baleti “Liqeni i Mjelmave”

Interpreton : Trupa e baletit dhe orkestra e TKOBAP

Koreograf E.Hoxh, G.Vaso

 

Datë 21 Prill  2017, Ora 19 :00

On-tour

Koncert i Ansamblit Popullor në Kavajë

 

Maj 2017

Datë 06.Maj 2017 Ora 19:00 Qëndra kulturore e Katedrales Orthodokse – Tiranë

Në bashkëpunim me Ambasadën Spanjolle

Antologjia Zarzuela – Me repertorin më të bukur spanjoll të zarzuelave

Dirigjent R.Casero

Solistë Lirikë të TKOBAP

 

Datë 06 Maj 2017, Ora  17:00

On-tour

“Trimat e Jutbinës”.

Koncert i Ansamblit Popullor në Shkodër.

Koreografia: R.Çeliku; G.Kastrati, J. Çurçia

Interpreton : Trupa e Ansamblit Popullor

 

Datë 15,16,17 Maj 2017  Ora 19:00 Universiteti i Arteve

Opera “Flauti Magjik” 

Regjizor N.Gurakuqi

Trupa e TKOBAP

 

Datë 26 Maj 2017 ora 19:00

Opera Histori

“90 Vjetori – Çesk Zadeja”

Qershor 2017

Datë 5 Qershor  2017 ora  19:00

“Opera Histori”

Dirigjent:E.Doko

 

Datë 8 Qershor  2017 ora  12:00

On-tour  

Koncert i Ansamblit Popullor në Përmet 

Interpreton : Trupa e Ansamblit Popullor

Datë 18,19 Qershor  2017, Ora  19:00 – Teatri i Korçës

On-tour  

 Baleti “Liqeni i Mjelmave”

Interpreton : Trupa e baletit dhe orkestra e TKOBAP

Koreograf E.Hoxh, G.Vaso

 

Datë 10 Qershor – 16 Korrik 2017  ora  20:00

Opera open-air 

Opera “Skëndërbeu”;

Opera “Flauti Magjik”

Opera/balet “Carmina Burana”

 

Datë 27 , 28 Qershor 2017  ora  19:00 Teatri “Migjeni” Shkodër

100 vjetori i lindjes së Nderit të Kombit – Prenk Jakova

Opera “Skendërbeu” Prenk Jakova

Dirigjent:E.Doko

Regjizor:N.Gurakuqi