Grand Gala e Vitit të Ri
POP STARS TO OPERA STARS
26 Dhjetor – Ora 19:00
Në Pallatin e Kongreseve

Dhurata, të cilën Teatri i Operas ju bën për festat e fundvitit. Magji, muzikë e gjallë, artistë të jashtëzakonshëm të muzikës pop, që bëhen bashkë me yjet e operas dhe baletit shqiptar. Një program me pjesër më të bukura të operetave më të famshme, pjesët më të gëzueshme të baletit dhe këngëve klasike.

Bëji dhuratën më të bukur familjes tënde dhe të dashurve të tu. Eja në “Grand Gala e Vitit të Ri” – Pop Stars to Opera Stars, në 26 dhjetor – ora 19:00 në Pallatin e Kongreseve.

Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

Grand Gala e Vitit të Ri
POP STARS TO OPERA STARS

26 Dhjetor – Ora 19:00
Në Pallatin e Kongreseve

Dhurata, të cilën Teatri i Operas ju bën për festat e fundvitit. Magji, muzikë e gjallë, artistë të jashtëzakonshëm të muzikës pop, që bëhen bashkë me yjet e operas dhe baletit shqiptar. Një program me pjesër më të bukura të operetave më të famshme, pjesët më të gëzueshme të baletit dhe këngëve klasike.

Bëji dhuratën më të bukur familjes tënde dhe të dashurve të tu. Eja në “Grand Gala e Vitit të Ri” – Pop Stars to Opera Stars, në 26 dhjetor – ora 19:00 në Pallatin e Kongreseve.

Vraponi të merrni biletën tuaj nga ora 10:00-20:00 në sportelin e Pallatit të Kongreseve pasi interesi i madh ka bërë që sasia të jetë e limituar. Bileta kushton 1000 lekë dhe ju mund të rezervoni në numrin e telefonit 0676327313 si dhe të lidheni direkt me biletarinë në numrin 042233225.

Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

GRAND GALA e Vitit te Ri
“POP STARS TO OPERA STARS”
26 Dhjetor – ora 19:00
Ne Pallatin e Kongreseve

Ne oren 10:00 deri ne oren 20:00 fillon sot shitja e biletave ne sportelin e Pallatit te Kongreseve, nga hyrja e pasme, ish KQZ.

Nese deshironi ti beni nje dhurate per festat e fundvitit njerezve tuaj te dashur, ejani te degjoni sesi yjet e popit kendojne me yjet e operas ne Grand Galan e Vitit te Ri.

Biletat shiten ne sportelin e Pallatit te Kongreseve nga ora 10:00-20:00. Bileta kushton 1000 leke. Per rezervime mund te na shkruani ne inbox ose mund te na kontaktoni ne numrat e telefonit 067 632 731 dhe 042233225.

Ju mirepresim!

Shih në Facebook

 

Grand Gala e Vitit të Ri – 26 Dhjetor 2017 Ora 19:00