prova regjisoriale

Opera “Flauti Magjik”
Ne Universitetin e Arteve 15,16,17 maj – ora 19:00.

Provat regjisoriale ne skene filluan me orkestren simfonike, solistet dhe te gjithe trupen. Eshte prova e pare dhe te gjithe jane te emocionuar, pasi magjia e “Flautit Magjik” i ka mberthyer te gjithe.

Nje opera, magjia e se ciles do te rrembeje publikun ne 3 shfaqje te mrekullueshme, ne skenen e Universitetit te Arteve. Mos e humbisni.

Biletat shiten ne sportelin e brendshem te Universitetit te Arteve cdo dite nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00. Online ne www.myticket.al

Shih në Facebook

“Flauti Magjik”, gjatë provës regjisoriale në skenë