Opera “Flauti Magjik”

15,16,17 maj / ora 19:00

Ne sallen e Universitetit te Arteve

Vijon shitja e biletave cdo dite nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00 ne sportelin e Universitetit te Arteve si dhe ne cdo kohe online ne www.myticket.al

Shih në Facebook

“Flauti Magjik” , biletat i gjeni online dhe në sportelin e Universitetit të Arteve