Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor added 8 new photos.Wednesday, March 22nd, 2017 at 10:20pm
Po ndodh tani: Ansambli Popullor i Kengeve dhe Valleve ne nje koncert me rastin e festes tradicionale te Sulltan Nevruzit, ditelindjes se Imam Aliut, ne Seline e Shenjte te Kryegjyshates Boterore Bektashiane.

#Shqiperiapofletperoperan
#Operaopenair
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shared Bashkia Vlorë's photo.Wednesday, March 22nd, 2017 at 8:13am
Shqiperia po flet per Opera-n

Eva Golemi ne rolin e Violetes ne operan "La Traviata" te vene ne skenen e teatrit "Petro Marko" ne Vlore nga TKOBAP.

#Shqiperiapoflerperoperan
#Operaontour
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
“Opera on tour”, ndalesa e fundit në Vlorë
Teatri “Petro Marko” në Vlorë përbëri ndalesën e fundit të operas “La Traviata” në skenat e qyteteve të Shqipërisë. Tingujt e muzikës së Giuseppe Verdit, me ...
youtu.be
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
"Traviata" në Vlorë, opera rishfaqet pas 40 vitesh - Top Channel Albania - News - Lajme
Opera “Traviata” është shfaqur me sukses në qytetin e Vlorës. Me këtë shfaqje Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit ka mbyllur turneun që bëri në disa qytete ...
youtu.be
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
Ora News – “Traviata” rivihet në skenën e teatrit të Vlorës pas 40 vitesh
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT Rikthim pas 40 vitesh në skenen e teatrit “Petro Marko”. Traviata ka korrur sukses në Vlorë, qyteti ku TKOB ...
youtu.be
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit PopullorSunday, March 19th, 2017 at 7:01am
Shqiperia po flet per Opera-n

#Operaontour
#LaTraviata
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit PopullorSunday, March 19th, 2017 at 12:17am
Shqiperia po flet per Opera-n

Falenderojme te gjitha mediat kombetare dhe lokale te cilat kane pasqyruar me kujdes te vecante te gjitha shfaqjet e operas "La Traviata" dhe konferencat per shtyp, gjate turneut te TKOBAP. Vlora permbyll sezonin e pare te Opera on-tour. Te tjera qytete na presin se shpejti.

#Shqiperiapofletperoperan
#Operaontour
#ALBtelecom
#RaiffeisenBank
#Tring
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor shared Zana Cela's video.Sunday, March 19th, 2017 at 12:10am
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
Zana Cela
Vidiot e duartrokitjeve te publikut tregojne PA FJALE se cfare vleresimi i dha publiku i qyteteve operas La Traviata produksion i TKOBAP. Keto duartrokitje i takojne te gjithe stafit te Teatrit. Protagonistet-soliste jane me fat ne raste te tilla pasi kryerolet qe ato intepretojne i diferencojne mes te tjereve. Por une sot kete vidio dua tia dedikoj nje personi te vetem-dirigjentit Edmond Doko,i cili ndryshe nga solistet te cilet intepretuan ne 2 apo 3 kaste,Mond Doko perballloi i vetem 5 shfaqe rradhazi ne pak dite, ne tur-in e La Traviata ne qyrete.
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit PopullorSaturday, March 18th, 2017 at 8:58am
Shqiperia flet per Opera-n

Duartrokitjet e publikut te Vlores permbyllen Opera on-tour. Skena e Vlores ishte e fundit per kete sezon te pare te Opera on-tour. Falenderojme te gjithe bashkite dhe publikun e jashtezakonshem shqiptar, qe kane mbushur sallat e teatrove te qyteteve ku TKOBAP ka shkuar. Kjo eshte vetem faza e pare, Opera on-tour vazhdon.
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor added 16 new photos.Saturday, March 18th, 2017 at 8:40am
Shqiperia po flet per Opera-n

"La Traviata" mbyll siparin e saj ne tetarin "Petro Marko" ne Vlore.
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit PopullorSaturday, March 18th, 2017 at 7:04am
Shqiperia po flet per Opera-n

Akti i trete: Violeta eshte duke vdekur. Alfredo mberrin duke i shkaktuar nje eufori finale, iluzioni i fundit para se vdekja ta marre ate pergjithmone.
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor added 15 new photos.Saturday, March 18th, 2017 at 7:01am
Shqiperia po flet per Opera-n

Nje nga tablot me te bukura te operas "La Traviata" rrembeu duartrokitjet e pandalura te publikut vlonjat, i cili ka mbushur sallen e teatrit "Petro Marko". Opera on-tur i rikthen operan shqiptareve kudo ku jane.

#Shqiperiapofletperoperan
#Operaontour