Pas prezantimit të projektit pilot “Eja Këndo me ne” në Muzeun Historik Kombëtar, përpara nxënësve dhe mësuesve, koristët e TKOBAP, kanë filluar punën me trajnimin e koreve të krijuara në shkollat 9 – vjeçare.

Kori i shkollës “ Ahmet Gashi”, ka filluar sot provat me koralen e fëmijeve “Fluturo pëllumb i bardhë” nga opera “ Skëndërbeu”.

Shih në Facebook

“Eja Këndo me ne”, disa momente nga performanca e korit të fëmijëve të shkollës “Ahmet Gashi”