“Edukimi përmes artit”

“Si tingulli i parë muzikor zëri mbetet edhe sot i pakonkurueshëm. Ky tingull i magjishem merr një fuqi të jashtëzakonshme kur bashkohet me zëra të tjerë dhe këndojnë në kor. Nëse asnjëherë nuk ke patur guzimin të shprehesh lirshëm me zërin tënd, të mposhtësh ndrojtjen e të zësh miq të rinj, eja këndo me ne, që të kuptosh se kori është magji.”

Kjo është motoja e projekti “ Eja këndo me ne” që shoqëron punën në vazhdimiësi të koristeve të TKOBAP me koret e krijuara në shkollat 9- vjecare.

Kori i shkollës “Vasil Shanto” gjatë provave me koralen “ Oda e Gëzimit” nga Simfonia e 9 e Beethoven.

Shih në Facebook

“Edukimi përmes artit”, Kori i shkollës “Vasil Shanto” gjatë provave me koralen “ Oda e Gëzimit”