ls1 ls2 ls3 ls4 ls5

“Edukimi pëmes artit”

Në kuadër të kalendarit dedikuar “Edukimit përmes Artit”, trupa e Ansamblit Popullor zhvilloi sot një koncert me kolazh këngësh nga treva të Shqipërisë së Mesme, te Veriut dhe të Jugut dhe bashkëbisedoi me nxenësit e shkollës “Lasgush Poradeci”. Realizimi me sukses i këtij aktiviteti, në funksion të edukimit të brezit të ri, u arrit fal kontributit të përbashkët me mësuesit, drejtuesit dhe nxënësit e kësaj shkolle.

Shih në Facebook

“Edukimi pëmes artit”, trupa e Ansamblit Popullor viziton shkollën “Lasgush Poradeci”