Drejtoresha e Pergjithshme e TKOB, Znj.Zana Cela vizitoi sot kantierin e madh te rikonstruksionit te godines se Teatrit te Operas.

Punimet vijojne me nje intensitet te larte dhe Znj.Cela u shpreh e kenaqur per ritmin e realizimit te tyre. Rikonstruksioni ka arritur ne fazen e shtrimit dhe perfeksionimit te linjave teknologjike, qe do te prodhojne kushtet bashkohore, moderne.

Puna vijon me intensitet te larte dhe padurimi per te ripare te perfunduar Teatrin e ri te Operas dhe Baletit sa vjen dhe rritet. Nje investim qe i rikthen dinjitetin nje prej kolonave me te forta te kultures shqiptare, dhe rizgjon vlerat historike te nje teatri qe shume shpejte do te rikthehet ne nje nga destinacionet me te vleresuar, jo vetem te jetes kulturore ne vend, por dhe me gjere.

Shih në Facebook

Drejtoresha e Përgjithshme e TKOB, Znj.Zana Çela viziton kantierin e madh të rikonstruksionit të godinës së Teatrit të Operas