pre1 pre2 pre3 pre4 pre5

Po ndodh tani: Drejtoresha e Përgjithshme e TKOB, Znj.Zana Çela pret në një takim, koreografin me famë botërore Angelin Preljocaj, që vjen për të konfirmuar vijimin e bashkëpunimit mes kompanisë Preljocaj dhe Teatrit të Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor.

Drejtoresha, Znj.Zana Çela shprehet se TKOB është me fat që Preljocaj ky artist virtuoz i koreografise kontenporane nderkombetare, është shqiptar e me sensibilitet të madh, për zhvillimin e baletit shqiptar e për kete aresye dhe kete shfaqje premiere absolute me titull
TRAIT D’UNION&CREATION 2017
e prezanton se pari në vendin amë.

Gjatë takimit po diskutohet konkretisht për projektet e përbashkëta të TKOB me Angelin Preljocaj, si dhe asistencën që kompania e tij do të ofroje në trajnimin e trupës së baletit të TKOB.

Shih në Facebook

Drejtoresha e Përgjithshme e TKOB, Znj.Zana Çela pret në një takim, koreografin me famë botërore Angelin Preljocaj