zctg

Nje kafe me gazetaret e kultures, miq te operas!

Drejtoresha e Pergjithshme e TKOB, Znj.Zana Cela organizoi sot, “Nje kafe me gazetaret e kultures, miq te operas…”, te cileve iu prezantoi startimin me shume sukses te projektit “Edukimi permes artit”.

“Vetem dje ne aktitvitetet qe organizuam me pjesmarrjen e 10 shkollave te kryeqytetit, moren pjese mbi 800 nxenes,” tha ajo.

“Edukimi permes artit”- si nje nje nga prioritetet e Qeverise Shqiptare, iniciuar nga Ministria e Kultures, Znj. Mirela Kumbaro, tashme ka nje kalendar te dedikuar aktivitetesh, ne te cilat do te jene te perfshire te gjithe trupat artistike te TKOB. Keto aktivitete do te pershijne edhe shkolla te tjeta te qyteteve dhe te fshatrave ne Shqiperi,” vijoi Znj. Cela.

Shih në Facebook

Drejtoresha e Përgjithshme e TKOB Znj.Zana Cela organizon “Një kafe me gazetaret e kulturës, miq të operas…”