OPERA HISTORI

ÇESK ZADEJA- ARTIST I POPULLIT

Shih në Facebook

OPERA HISTORI
ÇESK ZADEJA – ARTIST I POPULLIT

Çesk Zadeja është kompozitori i muzikës së filmit të parë shqiptar “Tana”.

Shih në Facebook

 

OPERA HISTORI
Çesk Zadeja, Artist i Popullit
THEMELUESI-BABAI I MUZIKËS SHQIPTARE

Çesk Zadeja është krijues i muzikës së filmit “Skëndebeu” (1954), një fragment i shkëputur nga ky film.

Shih në Facebook

OPERA HISTORI
Çesk Zadeja, Artist i Popullit

Muzika e filmit “Skënderbeu” është një ndër veprat më pëfaqësuese të kompozitorit Çesk Zadeja.

Shih në Facebook

OPERA HISTORI
Në gjurmët e mjeshtrit Çesk Zadeja

6 qeshor,ora 19:00 në sallën e Universitetit të Arteve.

Fragment i shkëputur nga “Koncert për Piano” kompozuar nga Çesk Zadeja.

Biletat shiten në hollin kryesor të Universitetit të Arteve nga ora 9:00 -13:00 dhe 16:00 – 19:00.

Shih në Facebook

 

Disa nga kompozimet e Çesk Zadesë