Opera “Flauti Magjik”
15,16,17 maj – ora 19:00 ne Universitetin e Arteve

Ngjiten ne skene jo vetem artistet e TKOB, por dhe ekselenca shqiptare e se ardhmes se skenes operistike . Pas 51 vjetesh TOB rikthehet ne shtepine e pare te tij.

Ka nje interes shume te madh per biletat e shfaqjes. Ju lutem te blini sa me shpejte bileten tuaj sepse shume shpejte nuk do te kete me vende te lira. Biletat i gjeni tek sporteli i Universitetit te Arteve, ne holl nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00. Online ne www.myticket.al

Shih në Facebook

Disa momente nga provat për operën “Flauti Magjik” në sallën e Akademisë së Arteve