bal1

Dashuria, kulti, mohimi dhe mistikja ne nje bote qe vjen nga ana tjeter e globit, e perkthyer ne gjurme te forta artistike. Nje kulture qe si kameleon frymezon mjeshterine e krijuesve, per te na prezantuar eliten e ndjesise muzikore dhe artitike.

Se shpejti ne TKOB…

Shih në Facebook

Dashuria, kulti, mohimi dhe mistikja…