OPERA SOUL
Cikël koncertesh Recitale – Solistike
Sot – ora 19:00
Në Muzeun Historik Kombëtar

Soprano Shpresa Beka dhe pianistja, Etrita Ibrahimi ju ftojnë në koncertin e tyre solistik.

Hyrja është e lirë, mjafton të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj me një mesazh në inbox.

Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

OPERA SOUL -Cikël koncertesh Recitale – Solistike

Një tjetër koncert i ciklit Opera Soul sapo çeli siparin në Muzeun Historik Kombëtar me protagonistë sopranon Shpresa Beka dhe pianisten Etrita Ibrahimi.

Shih në Facebook

OPERA SOUL -Cikël koncertesh Recitale – Solistike

Soprano Shpresa Beka dhe pianistja Etrita Ibrahimi ne koncertin e tyre recital-solistik, tani ne Muzeun Historik Kombetar. Ariet me te bukura Verdiane interpretohen mbremjen e sotme nga dy protagonistet e ketij koncerti.

Shih në Facebook

OPERA SOUL -Cikël koncertesh Recitale – Solistike

Perfundon me duartrokitjet e publikut koncerti i i fundit për këtë sezon artistik i ciklit Opera Soul – cikel koncertesh recitale – solistik.

Shih në Facebook

 

 

Cikël koncertesh Recitale – Solistike i datës 18 dhjetor 2017