Në kuadër të “Edukimi përmes artit”, trupa e baletit të TKOBAP performuan sot në shkollën “Skënder Çaçi”

Në kuadër të “Edukimi përmes artit”,  trupa e baletit të TKOBAP performuan sot në shkollën “Skënder Çaçi”

Balerinët e trupës së baletit të TKOBAP performuan sot në shkollën “Skënder Çaçi”, në kuadër të “ Edukimi përmes artit” baletin “Arrëthyesi”. Nxënësve të kësaj shkolle, në një orë mësimi ndryshe, iu shpjegua rëndësina e edukimit përmes artit dhe kulturës,

Në kuadër të “Edukimit përmes Artit” , Balerinët e trupës së baletit të TKOBAP vizitojnë shkollën “Jeronim De Rada”

Në kuadër të “Edukimit përmes Artit” , Balerinët e trupës së baletit të TKOBAP vizitojnë shkollën “Jeronim De Rada”

Teatri Kombëtar nis një sezon të dedikuar, në kuadër të “Edukimit përmes Artit”. Balerinët e trupës së baletit të TKOBAP interpretuan dje në shkollën “Jeronim De Rada”, pjesë nga shfaqja e baletit “Arrëthyesi”. Ne nje ore te hapur me nxënesit