Presidenti i Republikës, Sh.T. Z.Ilir Meta vlerëson Ansamblin Popullor te Këngëve dhe Valleve, si dhe mjeshtrin e valles popullore, Besim Zekthi me Dekoratën “Nderi i Kombit”

Presidenti i Republikës, Sh.T. Z.Ilir Meta vlerëson Ansamblin Popullor te Këngëve dhe Valleve, si dhe mjeshtrin e valles popullore, Besim Zekthi me Dekoratën “Nderi i Kombit”

Presidenti i Republikës, Sh.T. Z.Ilir Meta vlerëson Ansamblin Popullor te Këngëve dhe Valleve, si dhe mjeshtrin e valles popullore, Besim Zekthi me Dekoratën “Nderi i Kombit”. Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta vlerësoi gjatë një ceremonie të zhvilluar në Teatrin