Në kuadër të “Edukimi pērmes Artit”, artistët e Ansamblit Populllor vizituan shkollën “Tirana Jonë”

Në kuadër të “Edukimi pērmes Artit”, artistët e Ansamblit Populllor vizituan shkollën “Tirana Jonë”

Sot artistët e Ansamblit Populllor vijuan me kalendarin në kuadër të projektit “Edukimi pērmes Artit”. Orkestrina popullore dhe kompleksi vokal prezantuan një program me këngë nga trevat e ndryshme të vendit dhe zhvilluan një bashkëbisedim me nxënësit e shkollës “Tirana