Në kuadër të projektit “Edukimi përmes Kulturës”, kuarteti i harqeve i TKOBAP viziton shkollën “Siri Kodra”

Në kuadër të projektit “Edukimi përmes Kulturës”, kuarteti i harqeve i TKOBAP viziton shkollën “Siri Kodra”

“Edukimi përmes Kulturës” Vijojnë aktivitetet në kuadër të projektit të ” Edukimit përmes Kulturës” Kuarteti i harqeve i TKOBAP zhvilloi sot me nxënësit e shkollës “Siri Kodra” një orë të hapur mësimore duke u prezantuar atyre fuksionimin e një orkestre,

Në kuadër të projektit “Edukimi përmes Kulturës”, trupa e Ansamblit Popullor viziton shkollën “Gjon Buzuku”

Në kuadër të projektit “Edukimi përmes Kulturës”, trupa e Ansamblit Popullor viziton shkollën “Gjon Buzuku”

“Edukimi përmes Kulturës” Atmosferë e mrekullueshme në shkollën 9-të vjecare “Gjon Buzuku”. Trupa e Ansamblit Popullor vazhdon misionin e rëndësishëm të “Edukimit përmes artit” duke përcjell tek brezat e rinj traditën me të mirë kulturës sonë. Sëbashku me fëmijët e

Në kuadër të projektit “Edukimi përmes Kulturës”, kuinteti i frymës i TKOBAP viziton shkollën “Lidhja e Prizrenit”

Në kuadër të projektit “Edukimi përmes Kulturës”, kuinteti i frymës i TKOBAP viziton shkollën “Lidhja e Prizrenit”

“Edukimi përmes Kulturës” është prioritet për të gjithë trupat e TKOBAP prandaj dhe aktivietet e realizuara në kuadër të këtij projekti janë të shumta. Kuinteti i frymës i TKOB zhvilloi në ambientet e shkollës “Lidhja e Prizrenit” një orë mësimore

Në kuadër të projektit “Edukimi përmes Kulturës”, rinis projekti “Eja këndo me ne 2” në sallën e Muzeut Historik Kombëtar

Në kuadër të projektit “Edukimi përmes Kulturës”, rinis projekti “Eja këndo me ne 2” në sallën e Muzeut Historik Kombëtar

“Edukimi përmes Kulturës” Pas suksesit të projektit pilot “Eja këndo me ne 1”, projekt i sjellë nga kori i TKOBAP, nën drejtimin e dirigjentit Dritan Lumshi në kuadër të “Edukimit përmes Kulturës” rinis sot në sallën e Muzeun Historik Kombëtar