BRIDGES OF MUSICAL TRADITION
15 MARS – ORA 19:00
Në teatrin “Petro Marko” në Vlorë.

Ndërkohë që biletat në Tiranë janë drejt fundit, TKOB në bashkëpunim me Ambasadën Greke në Tiranë do të udhëtoj në 16 MARS – ORA 19:00, në qytetin e Vlorës në teatrin “Petro Marko”.

Një koncert i dedikuar këngës dhe muzikës tradicionale greke dhe shqiptare, nën interpretimin e dy artistëve të jashtëzakonshëm, mezzo sopranos, VIKENA KAMENICA dhe tenorit grek, STAVROS SALABASOPOULOS.
Një program, i cili do të sjellë emrat e mëdhenj të muzikës tradicionale greke, si: Theodorakis, Hajidakis dhe mjeshtrave të muzikës shqiptare: Jakova, Mulliqi etj, ekzekutuar nga Orkestra e madhe e TKOB, drejtuar nga dirigjenti Eleftherios Kalkanis.

Biletat shiten në sportelin e teatrit “Petro Marko”.

Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

“BRIDGES OF MUSICAL TRADITION” udhëton drejt Vlorës