BRIDGES OF MUSICAL TRADITION
15 MARS – ORA 19:00
Në Qendrën Kulturore të Katedrales Orthodhokse në Tiranë.

“The honeymoon song” është një nga këngët më të njohura të mjeshtrit Mikis Theodhorakis, e cila ka shërbyer si një prej kolonave zanore të filmit “Honeymoon” në vitin 1959. Kënga fillimisht është interpretuar nga Marino Marini dhe kuarteti i tij. Më pas ishtë grupi legjendar “The Beatles” realizuan një version akustik të kënëgs, e cila u bë e famshme në të gjithë botën.

Në koncertin e datës 15 Mars – Ora 19:00 në Katedralen Orthodhokse në Tiranë, “Bridges of musical tradition”, kjo këngë do të interpretohet nga tenori grek Stavros Salabasopulos.

Biletat janë drejt përfundimit dhe rezervimet kanë përfunduar. Për të mos e humbur këtë koncert me muzikën më të bukur tradicionale greke dhe shqiptare, nxitoni të merrni biletat tuaja në sportelin e Pallatit të Kongreseve prej orës 10:00-20:00 të çdo dite, deri në ditën e koncertit. Bileta kushton 1000 lekë.

Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

“BRIDGES OF MUSICAL TRADITION” , “The honeymoon song” do të jetë pjesë e repertorit të koncertit të datës 15 mars