ARMANDO LIKAJ

Opera “Flauti Magjik”

Në datë 15, 16, 17 maj, ora 19.00 në Univertistetin e Arteve.

Baritoni Armando Likaj do të vijë në këtë shfaqje nën petkun e rolit të Papagenos.

Biletat i gjeni në sportelin e Universitetit të Arteve, cdo ditë nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00 dhe online në www.myticket.al.

Për cdo informacion mund të kontaktoni në numrin e telefonit 0672417167

Shih në Facebook

Baritoni Armando Likaj në rolin e Papagenos në operën “Flauti Magjik”