Opera “Peshkatarët e Perlave”
22,24,25 shtator – ora 19:00
NË PALLATIN E KONGRESEVE

Baritoni Armando Likaj do të interpretojë në operan “Peshkatarët
e Perlave” në rolin e Zurgas. Armando është solisti i cili ka njohur suksese të një pas njëshme në skenën e TKOB. Suksesi me rolin e Zurgës do të jetë i garantuar.
.
Biletat shiten në sportelin e Pallatit të Kongreseve cdo ditë nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00. Bileta kushton 1000 lekë. Për rezervime dhe informacion telefononi në numrin e telefonit 042233225
Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

Baritoni Armando Likaj do të interpretojë në rolin e Zurgas në operan “Peshkatarët e Perlave”