Për të folur për këtë event, të ftuara në “Dita jonë” ishin sopranot Eva Golemi dhe Dorina Selimaj.

https://a2news.com/video/festat-e-fundvitit-28-dhjetori-ngjit-artistet-e-tkob-ne-skene/