Teatri i Operas dhe Baletit mbledh ne skene 140 artiste, per te intepretuar ‘majat’ e muzikes qe krijoi “Mjeshtri i Madh” – Agim Krajka.

Nje nder artistet qe do performoje dy prej kengeve me te dashura te Agim Krajkes: “Kenga e gjyshes” dhe “Degjoma kengen”, eshte Juliana Pasha e cila sjell gezimin e kengeve dhe melodite unike te Krajkes me performancen e saj.

Nxito te marresh bileten tende per Grand Gala
“Te gjithe e duan Agim Krajken” ne sportelin e arTurbina, cdo dite nga ora 10:00-20:00. Bileta kushton 1000 leke. Ju mund te rezervoni me nje mesazh ne inbox ose ne numrin e telefonit 0676327313.

Ju mirepresim ne arTurbina ne datat 7 dhe 8 Dhjetor – ora 19:00.