Koncert për OBOE dhe KLARINETË

Koncerti “Mozart dhe bashkekohesit e tij” ben bashke sot ne Qendren Kulturore te Katedrales Orthodhokse ekselencen shqiptare ne bote, profesionalizmin e orkestres se TKOB, virtuozitetin e instrumentisteve shqiptare dhe eksperiencen nderkombetare.

Orkestra e TKOB do te dirigjohet nga dirigjenti francez me fame nderkombetare Martin Lebel.

I ftuar special eshte oboisti shqiptar, i njohur ne skenat nderkombetare, qe nga Kina e deri ne Europe, Ali Pengili i cili vjen enkas nga Franca per kete koncert.

Me pjesemarrjen e solistit te TKOB, virtuozit Elton Katroshi, i cili do te interpretoje pjeset me te bukura te koncertit ne klarinete.

Me Pjesëmarrjen e :

Orkestra e TKOB

Dirigjent: Martin Lebel

Solist: Ali Pengili dhe Elton Katroshi

Organizatori: TKOB
Vendi i zhvillimit: Qendra Kulturore e Katedrales Orthodhokse në Tiranë, 31 tetor – ora 19:00

Në Program:

W.A.Mozart K 622 ( la maxhor) koncert per Klarinete

Solist:Elton Katroshi

Ludwig August Lebrun Nr 2 ( sol minore) concert per Oboe

Solist: Ali Pengili

Ludwig Beethoven Sinfonia Nr.2