Grand Gala “Te gjithe e duan Agim Krajken”

 

 

 

 

 

Programi :

 

Valle “Ditë feste në Tiranë”

Trupa e Valleve

Orkestroi: Agim Krajka

Orkestra e AP

 

“Lemza”

Soliste: Kamela Islamaj

Muzika: Agim Krajka

Orkestrimi: Genti Rushi

Formacioni orkestral: Jazz/Rock Band

 

“Djaloshi dhe shiu”

Solist: Eneda Tarifa

Muzika: Agim Krajka

Orkestrimi: Genti Rushi

Formacioni orkestral: Jazz/Rock Band

 

“Kënga e Gjyshes”

Soliste: Venera Lumani

Muzika: Agim Krajka

Orkestrimi: Endri Sina

Formacioni orkestral: Orkestra simfonike dhe Jazz Band

 

Valle “Diell në fushë te Devollit”

Muzika/Orkestrimi: Agim Krajka

Koreografia: Panajot Kanaçi

Orkestra e AP

 

“Kur këndoje ti ”

Solist: Irma Libohova

Muzika: Agim Krajka

Orkestrimi: Gerti Druga

Formacioni orkestral: Orkestra Simfonike.

 

“Kafe flora burra plot”

Solist: Kamela Islamaj

Muzika: Agim Krajka

Orkestrimi: Genti Rushi

Formacioni orkestral: Jazz/Rock Band

 

Valle “Dardhare”

Orkestrimi: Agim Krajka

Koreografia: Agron Aliaj

Formacioni orkestral: Orkestra e AP

 

“Sonet për vete”

Soliste: Eneda Tarifa

Muzika: Agim Krajka

Orkestrimi: Genti Rushi

Formacioni orkestral: Jazz/Rock Band

 

“ Çifti i lumtur ”, “ Zëvendësi i grave ”, “ Zonja nga qyteti ”

Muzika: Agim Krajka

Orkestrimi: Gerti Druga

Formacioni orkestral: Orkestra Simfonike dhe rock band.

 

“Vallja e Rexhës”

Soliste: Brikena Jaupaj

Orkestrimi: Agim Krajka

Koreografia: Besim Zekthi

Formacioni orkestral i AP

 

Kaba për Klarinetë dhe orkestër popullore

Solist: Artan Shabani

Orkestrimi: Agim Krajka

Formacioni orkestral: Orkestra e AP

 

“Thuaja rini”

Soliste: Venera Lumani

Muzika/Orkestrimi: Agim Krajka

Formacioni orkestral: Jazz/Rock Band

 

“Të kërkoj”

Soliste: Irma Libohova

Muzika/Orkestrimi: Agim Krajka/Gerti Druga

Formacioni orkestral: Orkestër Simfonike dhe Rock Band

 

Valle “Te burimi”

Orkestrimi: Agim Krajka

Koreografia: Besim Zekthi

Formacioni orkestral: Orkestra e AP

 

“Këngët e rinisë”

Soliste: Xhieldo Hyseni bashkë me solistët e tjerë dhe korin e TKOB

Muzika: Agim Krajka

Orkestroi: Agim Krajka/Gerti Druga

Formacioni orkestral: Orkestra dhe Kori TKOB