2007

60 vjet histori – Ansambli Popullor
11 dhe 12 nëntor – ora 19:00
Në Teatrin Kombëtar (në pedonalen përbri Galerisë së Arteve)
KONCERT GALA me pjesëmarrjen e jashtëzakonshme të artistëve ndër vite.

Ansambli Kombëtar i Këngve dhe Valleve Popullore në koncertin e 50 vjetorit të krijimit, Nëntor 2007

Biletat shiten nga ora 09:00-14:00 dhe 16:00-20:00 në sportelin e Teatrit Kombëtar. Bileta kushton 1000 lekë. Për rezervime telefoni në numrin e telefonit 042223022.
Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

asas

60 vjet histori – Ansambli Popullor
11 dhe 12 nëntor – ora 19:00
Në Teatrin Kombëtar (në pedonalen përbri Galerisë së Arteve)
KONCERT GALA me pjesëmarrjen e jashtëzakonshme të artistëve ndër vite.

Kori i Ansamblit të Këngëve dhe Valle Popullore mori pjesë në “Harmonie Festival 2005” në Limburg të Gjermanisë ku dhe u vlerësua me çmimin e dytë.

Biletat shiten nga ora 09:00-14:00 dhe 16:00-20:00 në sportelin e Teatrit Kombëtar. Bileta kushton 1000 lekë. Për rezervime telefoni në numrin e telefonit 042223022.
Ju mirëpresim!

Shih në Facebook

60 vjet histori – Ansambli Popullor