vdv1 vdv2

Opera Histori – “60 Vite Histori – Ansambli Popullor”

Një nga kryeveprat e koreografit Gëzim Kaceli që mbeti në fondin e artë të Ansamblit dhe që kërcehet në çdo koncert e turne jashtë vendit, është “Vallja devollite” sepse ajo suksesin e ka brenda vetes.

Shih në Facebook

60 Vite Histori – Ansambli Popullor, “Vallja devollite”