Baleti "Dhoma 12" , 8, 9,10 shkurt 2019 në arTurbina

Baleti “Dhoma 12”

Organizatoi : TKOB

Vendi: arTurbina

Shiko më shumë
8, 9, 10 Shkurt Ora:19:00

Më shumë se sa një kalendar

Faleminderit publikut - Viti 2018, viti i audiencave operistike në mbarë vendin.

Të dashur spektatorë e miq të 
Lexo më tepër

Grand Gala “Te gjithë e duan Agim Krajken”

Teatri i Operas dhe Baletit mbledh në skenë 140 artiste, për të intepretuar ‘majat’ e muzikës që krijoi “Mjeshtri i Madh” - Agim Krajka. Zë potent dhe mjaft i dashur për publikun. Fituese e disa çmimeve dhe mjaft e kërkuar nga audienca, Eneda Tarife...
Lexo më tepër

Grand Gala “Te gjithë e duan Agim Krajken”

Teatri i Operas dhe Baletit mbledh në skenë 140 artiste, për të intepretuar ‘majat’ e muzikës që krijoi “Mjeshtri i Madh” - Agim Krajka. Zëri brilant i saj njihet menjëherë nga të gjithë, ashtu sikurse edhe vlerat e saj artistike. Ajo është Irma...
Lexo më tepër

Lajmet e fundit

Zbuloni më shumë brenda zhanrit tuaj të preferuar

Bli në Opera.